NUOTTI-
valmennus

NUOTTI-valmennus

Nuotti-valmennus on matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta alle 29-vuotiaille nuorille. Valmennuksen aikana nuori saa tukea tulevaisuuden suunnitteluun sekä elämäntilanteensa muutostarpeiden tunnistamiseen ja toteuttamiseen. Tavoitteena on valmentaa nuorta yksilöllisesti kohti opiskelua tai työelämää. Wenhe toteuttaa valmennusta Helsingissä. Kyseessä on Kelan järjestämä ja rahoittama kuntoutus

nuori-kuulokkeissa

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Nuotti-valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille, joilla ei ole työ- tai opiskelupaikkaa tai opinnot ovat vaarassa keskeytyä.

Valmennuksen toteuttaminen

NUOTTI-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa nuorella on mahdollisuus tavata viiden kuukauden aikana enintään 20 kertaa. Valmentaja tukee ja kannustaa nuorta saavuttamaan nuoren itselleen asettamansa tavoitteet. Lisäksi valmennuksessa tehdään nuorelle soveltuva opiskelu- ja työelämäsuunnitelma.

nuori-kuvaa-joulukuusia
nuori mies liikennevaloissa

Valmennus on osallistujalle maksuton. Nuorella on mahdollisuus hakea valmennuksen ajaksi kuntoutusrahaa sekä matkakorvauksia Kelalta. NUOTTI-valmennukseen hakeutuvalla ei tarvitse olla todettua sairautta eikä valmennusta varten tarvitse tehdä lääketieteellistä selvitystä. NUOTTI-valmennukseen hakeudutaan Kelan kautta.

Hakeudu NUOTTI-valmennukseen

NUOTTI-valmennukseen hakeudutaan Kelan kautta soittamalla Kelan kuntoutusasioiden palvelunumeroon 020 692 205.

KYSY LISÄÄ,
Neuvomme mielellämme!

Wenheen Nuotti-valmentajat

ByTiinaB_Monika_rajatut-20

Monika Seppälä

monika.seppala@wenhe.fi
040 1264947

KOULUTUS: Toimintaterapeutti (YAMK), Ratkaisukeskeinen Coach (Lti), Työkykykoordinaattori ja Ammatillinen opettaja (AmO).

VALMENTAJANA: Olen helposti lähestyttävä, kuunteleva, selkeä, empaattinen, jämäkkä ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Yksilövalmentajana olen kiinnostunut siitä, mitä sinulle kuuluu! Tarjoan tarpeisiisi sopivia vaihtoehtoja, työkaluja ja uusia näkökulmia. En kuitenkaan tee päätöksiä tai valintoja puolestasi, sillä se on sinun oikeutesi. Uskon, että yhden pienenkin asian muuttaminen voi saada aikaan positiivisia vaikutuksia myös muilla elämän osa-alueilla. Näen, että jokaisella on omanlaistaan osaamista, vahvuuksia ja valmiuksia. Valmentajana autan sinua valjastamaan omasi ja ottamaan seuraavan askeleen polullasi erilaisista hidasteista huolimatta!

ByTiinaB_Nina_rajatut-24

Nina Mölsä

nina.molsa@wenhe.fi
050 3689434

KOULUTUS:
kätilö/sairaanhoitaja AMK, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Lti), auktorisoitu seksuaalineuvoja SSS, tanssija (Turun konservatorio 1997)

VALMENTAJANA:
Olen iloinen, avoin, helposti lähestyttävä sekä kannustava valmentaja. Yksilövalmentajana olen aidosti kiinnostunut juuri sinun valmennusmatkastasi ja haluan vilpittömästi auttaa sinua löytämään voimavarasi ja vahvuutesi. Ratkaisukeskeisiä menetelmiä käyttämällä sekä avoimen ja turvallisen asiakassuhteen kautta, voimme yhdessä löytää juuri ne keinot, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Minä kuljen rinnallasi kannustaen ja myötäeläen sekä uskoen sinuun silloinkin, jos oma uskosi on koetuksella. Eteneminen tapahtuu aina sinun tahdissasi, sillä kyseessä on sinun valmennuksesi. Uskon, että juuri sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija. Valmentajana tehtäväni on auttaa ja tukea sinua löytämään oma tapasi edetä sekä etsiä kanssasi sinun polkusi, jota kulkea kohti päämäärää. Minä toimin matkaoppaanasi.

Arvoa työlle ja tekijöille

Yhdessä luomme sosiaalisesti kestävää työllistämisen ekosysteemiä

Yhteistyökumppanit

wenhe-logo-white
Yhteystiedot
  • info@wenhe.fi

  • Lämmittäjänkatu 2,
    5.kerros
    00880 Helsinki

  • +358 50 3601150

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys-logo-white-rgb-900px-w-72ppi
LK_valkoinen_rgb
jasenyritys_2021_200x100_fin
Scroll to Top
Vieritä ylös