työvoimaa vailla?

TILAA WENHEELLINEN
OSAAJIA SATAMAASI!

Wenhe tekee käytännön paperityöt ja tukihakemukset, valmentaa, kouluttaa, työllistää ja tukee. Otamme kopin työllistämisen ongelmasta ja hoidamme tuulta purjeeseen sen ratkaisemiseksi.

Etsitkö tekijää palkkatuettuun työhön?

Wenhe Oy:n omistajien taustalla on vahva ammatillisen koulutuksen ja valmennuksen verkosto. Yhteinen yhteiskunnallinen tehtävä on saada osaaminen ja työtehtävät kohtaamaan ja tähän osakkailla on verkostossaan maan kattavin mahdollinen keinovalikoima.

Henkilöstövuokraus

Wenhe Oy:ltä monialaisesti, eripituisiin työsuhteisiin vuokratyöntekijöitä suoraan omistajatahojemme erilaisista koulutuksista ja palveluista. Valmentajamme tuntevat tekijät ja toimivat suosittelijana kokemukseen perustuen.

Palkkatuen hyödyntäminen

Toimintamme perustana on vastuulliset ja yhteiskunnallisesti vaikuttavat, toimivat ratkaisut. Mahdollisuuksien mukaan hyödynnämme palkkatukea myös vuokratyösuhteisiin. Näin myös yrityksesi saa samassa paketissa kaksi hyvää tekoa: työllistämällä hyvän tyypin sekä konkretisoimaan yhteiskuntavastuuta, josta halutessanne mainitaan myös markkinointikanavissamme!

Rekrytointipalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme rekrytointitoimeksiannon alusta loppuun tai tietyn osan rekrytointiprosessista, ratkaisemme ja räätälöimme palvelumme aina tarpeidenne mukaisesti. Parhaat menetelmät ja kanavat rekrytointitoimeksiannon toteuttamiseksi valitsemme yhdessä.

Oppisopimuksen hyödyntäminen rekrytoinnissa

Oppisopimus on loistava tapa rekrytoida uusi työntekijä ja kasvattaa hänestä osaaja yritykseenne. Voit tarjota opiskelijalle lyhyemmän jakson, esim. kesätyöpaikan oppisopimuksella.

Kun rekrytoitte yritykseenne työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, mutta häneltä puuttuu alan osaaminen, voi hän opiskella työtä tehden joko tutkinnon osan tai koko tutkinnon.

Muun koulutuksen hyödyntäminen rekrytoinnissa

Ennakoidaan yhdessä organisaationne tulevaisuuden osaamistarpeet ja ratkotaan nykyiset henkilöstönne koulutushaasteet, Wenhe Oy:n omistajina toimii neljä suurta koulutusorganisaatiota joiden valikoimasta vastaukset varmasti löytyvät.

Arvoa työlle ja tekijöille

Yhdessä luomme sosiaalisesti kestävää työllistämisen ekosysteemiä

Yhteystiedot
  • Vernissakatu 4, 
    01300 Vantaa

  • +358 50 518 7861

  • info@wenhe.fi

Vieritä ylös