TILAA WENHEESTÄ
AMMATILLISET OSAAJAT YRITYKSEESI!

Wenhe mahdollistaa helpon ja riskittömän tavan palkata lisätyövoimaa yrityksen tarpeeseen. Etsimme hakuprofiiliin sopivia työntekijöitä, jotka haastattelun jälkeen esitellään asiakasyritykselle. Työsuhde alkaa Wenheessä ja jatkuu asiakkaan palveluksessa sitten, kun yhteiselo sujuu ja työntekijän tarve on varmistunut.

Laitetaan yhdessä tuulta purjeeseen kasvun ja menestyksen saavuttamiseksi!

OMISTAJAYHTEISÖSTÄMME VALMISTUU VUOSITTAIN TUHANSIA
ERI ALOJEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN/TUTKINNON SUORITTANEITA, MOTIVOITUNEITA TYÖNTEKIJÖITÄ.

Wenhe Oy:n omistajien taustalla on vahva ammatillisen koulutuksen ja valmennuksen verkosto. Yhteinen yhteiskunnallinen tehtävämme on saada osaaminen ja työtehtävät kohtaamaan ja tähän osakkaillamme on verkostossaan maan kattavin mahdollinen keinovalikoima.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksemme kautta saat työvoimaa eripituisiin työntekijätarpeisiin. Tarvittaessa koulutamme työntekijät räätälöidysti käyttäjäyrityksen tarpeiden mukaan. Työllistämme myös omistajiemme koulutuksissa ja valmennuksissa olevia henkilöitä, ammattiin valmistuneista täydennyskoulutettaviin. Omistajiemme kanssa tehtävällä yhteistyöllä varmistamme työntekijöidemme osaamisen sekä sopivuuden tarvittavaan työtehtävään.

Palkkatuen hyödyntäminen

Toimintamme perustana on vastuulliset ja yhteiskunnallisesti vaikuttavat, toimivat ratkaisut. Mahdollisuuksien mukaan hyödynnämme palkkatukea myös vuokratyösuhteisiin. Näin myös yrityksesi saa samassa paketissa kaksi hyvää tekoa: työllistämällä hyvän tyypin sekä konkretisoimaan yhteiskuntavastuuta, josta halutessanne mainitaan myös markkinointikanavissamme!

Rekrytointipalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme rekrytointitoimeksiannon alusta loppuun tai tietyn osan rekrytointiprosessista, ratkaisemme ja räätälöimme palvelumme aina tarpeidenne mukaisesti. Parhaat menetelmät ja kanavat rekrytointitoimeksiannon toteuttamiseksi valitsemme yhdessä.

Oppisopimuksen hyödyntäminen rekrytoinnissa

Oppisopimus on loistava tapa rekrytoida uusi työntekijä ja kasvattaa hänestä osaaja yritykseenne. Voit tarjota opiskelijalle lyhyemmän jakson, esim. kesätyöpaikan oppisopimuksella.

Kun rekrytoitte yritykseenne työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, mutta häneltä puuttuu alan osaaminen, voi hän opiskella työtä tehden joko tutkinnon osan tai koko tutkinnon.

Muun koulutuksen hyödyntäminen rekrytoinnissa

Ennakoidaan yhdessä organisaationne tulevaisuuden osaamistarpeet ja ratkotaan nykyiset henkilöstönne koulutushaasteet, Wenhe Oy:n omistajina toimii neljä suurta koulutusorganisaatiota joiden valikoimasta vastaukset varmasti löytyvät.

Arvoa työlle ja tekijöille

Yhdessä luomme sosiaalisesti kestävää työllistämisen ekosysteemiä

wenhe-logo-white
Yhteystiedot
  • Vernissakatu 4, 
    01300 Vantaa

  • +358 50 3601150

  • info@wenhe.fi

HPL_jasenyritys_valkoinen_rgb
LK_valkoinen_rgb
jasenyritys_2021_200x100_fin
svaa-2021-peruslogo_FI_web
Vieritä ylös